Поділитись:

Дудь, Моргенштерн і Гордон: що найчастіше шукають українці в інтернеті

Вівторок, 01 грудня 2020, 19:30
Дудь, Моргенштерн і Гордон: що найчастіше шукають українці в інтернеті

Google Україна представив рейтинг найпопулярніших у 2020 році серед українців відео на відеохостингу YouTube.

До першої десятки відео увійшли «розважальний і пізнавальний контент, а також інтерв’ю відомих людей», цитує висновок ІТ-спеціалістів сайт «Громадське».

Зокрема, найбільше українці подивилися пародію на хіт білоруського виконавця Мевла «Холодок» на YouTube-каналі SILIRADA. Друге й третє місця посідають перші випуски шоу «Холостячка» (СТБ) і «Від пацанки до панянки» (Новий канал).

Також у топі українського YouTube – інтерв’ю колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана Дмитру Гордону, два відео російського блогера Юрія Дудя (про співачку Лоліту й виконавця Моргенштерна), а замикає десятку (вочевидь, пізнавальне) відео «ЗА СКОЛЬКО МИНУТ ОПАРЫШИ СЪЕДЯТ БУРГЕР?».

Окремо Google навів перелік 10 музичних відео на YouTube із найбільшою кількістю переглядів в Україні. На першому місці — «колаборація співачки Клави Кока і популярного виконавця NILETTO з хітом "Краш"».

Також у топі – по два відео російського гурту LITTLE BIG (мали їхати від Росії на «Євробачення-2020», поки його не скасували) і вже згаданого Моргенштерна. І на десятому місці – пісня «MONATIK & Вера Брежнева – ВЕЧЕРиНОЧКА».

Google Україна наводить лише перелік найпопулярніших в Україні YouTube-відео 2020 року, не вказуючи, скільки саме українців переглянули кожне з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів