Поділитись:

У Луцьку біля «Променя» просять змінити схему проїзду

Вівторок, 01 грудня 2020, 09:00
У Луцьку біля «Променя» просять змінити схему проїзду

У Луцьку запропонували змінити схему руху перехрестям біля РЦ "Променя".

Пропозицію зареєстрували на платформі "Відкрите місто".  

Як йдеться у повідоленні, наразі, відповідно до знаків і розмітки, з правого ряду на пр. Василя Мойсея можна зробити поворот тільки на пр. Грушевського. А це створює аварійні ситуації, коли маршрутки, що мають їхати на вул. Винниченка, вимушені від "кишеньки" зупинки громадського транспорту відразу перескакувати через ряд і вклинюватись в лівий ряд. А тролейбус через свою "прив'язаність" до лінії електропередач фізично не може зробити виїзд на кільце з лівого ряду.

Чоловік пропонує правий ряд ділянки пр.Василя Мойсея від заїзду на паркінг "Променя" до виїзду на кільце зробити суто для громадського транспорту і дозволити з нього виїзд на кільце.

"Таке рішення не буде суперечити правилам для повороту на пр. Грушевського, бо в ПДР вказано, що:"Водію, який повертає праворуч на дорозі із смугою для маршрутних транспортних засобів, що відокремлена переривчастою лінією дорожньої розмітки, дозволено виконувати поворот із цієї смуги. У таких місцях дозволяється також заїжджати на неї під час виїзду на дорогу і для посадки чи висадки пасажирів біля правого краю проїзної частини", – зауважив користувач. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів