Поділитись:

Як формується команда Андрія Покровського: Шкітер озвучив правила відбору «СВІДОМИХ»

П'ятниця, 31 липня 2020, 14:40
Як формується команда Андрія Покровського:  Шкітер озвучив правила відбору «СВІДОМИХ»

Андрій Покровський та його команда Громадянський Рух "СВІДОМІ"  50% списку на вибори до Луцької міської ради розподілять через конкурс.

Про те, за якими правилами відбуватиметься відбір кандидатів розповів співзасновник "СВІДОМИХ" Тарас Шкітер під час великої зустрічі з учасниками проєкту "Стань депутатом Луцькради".

"Те, що відбувається зараз у нас – дуже важливо і такого нема в інших командах. Там люди потрапляють у список за зовсім іншими механізмами. Зазвичай, вони навіть  не розуміють програми тієї політичної сили, не спілкувалися з її лідером та представниками.

Це все нагадує ситуацію, як в деяких країнах на Сході видають дівчину заміж. Приводять і кажуть: ось твій майбутній чоловік і родина. А сама жінка нічого не вирішує, вона навіть не знайома зі своїм обранцем. Так само і в тих партіях", – скззав Шкітер.

Як формується команда Андрія Покровського:  Шкітер озвучив правила відбору «СВІДОМИХ»

Він зазначив, що "СВІДОМІ" візьмуть у свій список 15 переможців онлайн-голосування. Окрім цього, засновники руху запросять ще фахових 6 осіб, навіть, якщо вони не наберуть достатньої кількості голосів для ТОП-15.

Таким чином половину місць (21 місце) у списку «СВІДОМИХ» сформують учасники проєкту. В іншу увійдуть фахівці та професіонали, які упродовж кількох років розвивали Громадянський Рух. 

Також Шкітер озвучив правила відбору кандидатів та пояснив, як повинна відбуватися агітація серед учасників проєкту. 

Як формується команда Андрія Покровського:  Шкітер озвучив правила відбору «СВІДОМИХ»

ПРАВИЛА ВІДБОРУ 

  • онлайн-голосування триватиме до 25 серпня включно; 
  • участь беруть потенційні кандидати, які підписали документи;
  • під час онлайн-голосування з однієї IP-адреси можна проголосувати лише один раз, не допускаються накрутки і голоси з закордону;
  • у профілі кожного кандидата буде кнопка «Поскаржитися», усі скарги «СВІДОМІ» будуть перевіряти на обґрунтованість, в разі підтвердження скарг – учаснику може бути відмовлено в подальшій участі у проєкті
  • до 31 серпня буде оприлюднено перелік 15 кандидатів-переможців та додатково 6 осіб, яких відберуть засновники руху. 

 ПРАВИЛА АГІТАЦІЇ 

  • допускаються усі законні методи поширення інформації (агітації за себе): соціальні мережі, месенджери, листівки (за погодженням з Громадянським Рухом «СВІДОМІ»), інтерв’ю чи інші публікації у ЗМІ, зустрічі з мешканцями у дворах;
  • не допускається під час агітації: критика інших політичних партій, органів влади чи окремих політиків і посадовців. Агітаційна кампанія проводиться виключно на позитиві та конструктиві;
  • не допускається агітація проти інших учасників проєкту.

Як формується команда Андрія Покровського:  Шкітер озвучив правила відбору «СВІДОМИХ»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 лютого 2024
21 вересня 2023
06 липня 2023
01 липня 2023
06 червня 2023
12 травня 2023
23 лютого 2023
21 лютого 2023
18 лютого 2023
09 лютого 2023
12:20