Поділитись:

Команда Покровського хоче привести до влади фахових лучан (відео)

Четвер, 09 липня 2020, 14:27
Команда Покровського хоче привести до влади фахових лучан (відео)

Депутатами у Луцькій міській раді мають бути фахівці, які люблять своє місто, знають його проблеми і готові їх вирішувати. Місцеве самоврядування – це не національна політика і ніхто не вирішить проблеми Луцька та Луцької ОТГ, окрім людей, що тут живуть.

На цьому наголошує засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський. Саме тому він заявив, що братиме участь у місцевих виборах зі своєю командою, а також оголосив відкритий набір кандидатів у депутати Луцькради. До 25 липня мешканці обласного центру Волині та майбутньої Луцької ОТГ можуть заповнити анкету на сайті www.свідомі.укр та взяти участь у проєкті «Стань депутатом Луцькради!»

Зі слів співзасновника Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тараса Шкітера, лише за добу від старту проєкту свої заявки на участь подали 75 лучан.

«Головна мета проєкту «Стань депутатом Луцькради!» – привести у міську раду саме лучан, які живуть в цьому місті, працюють, викладають, які є лікарями, головами ОСББ, які в подальшому разом з нами будуть будувати це місто», – розповів Шкітер.

Команда Покровського має намір обрати 10 лучан, які стануть кандидатами в депутати Луцькради, – каже співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход. Розповідає, що відбір відбуватиметься у три етапи.

«Зараз потенційні кандидати подають анкети. Після цього ми будемо аналізувати ці анкети і проводити зустрічі з потенційними кандидатами. Третій етап – це онлайн-голосування. Ті, хто наберуть найбільше голосів, потраплять в 10-ку. Вони отримають право бути кандидатами від «СВІДОМИХ», – пояснив Михайло Наход.

При відборі увагу звертатимуть, передусім, на фаховість претендентів, – зазначає співзасновник Громадянського Руху.

«СВІДОМІ» кажуть: знають про сумніви лучан та їхнє розчарування у політиці. Тож Андрій Покровський прагне повернути людям віру у те, що вони дійсно можуть впливати на зміни у місті та майбутній об’єднаній громаді.

Депутатка Луцької міської ради та представниця Громадянського Руху «СВІДОМІ» Алла Надточій вважає, що в депутати йти однозначно варто.

«З особистого досвіду скажу, що мало бути просто активним, знати, що є проблема, та пробувати її вирішити. Самостійно нічого не зробиш, потрібно вирішувати разом з місцевим самоврядуванням», – зауважила Надточій.

До слова, на підтримку проєкту «СВІДОМИХ» у Луцьку з’явилися білборди. «Досить змін уже чекати! З нами йди у депутати!» – закликають з рекламних площин.

Команда Покровського хоче привести до влади фахових лучан (відео)

Команда Покровського хоче привести до влади фахових лучан (відео)

Якщо ви хочете стати депутатом з командою Андрія Покровського, заповніть анкету на сайті www.свідомі.укр або в офісі Громадянського Руху «СВІДОМІ». Прийом заявок триватиме до 25 липня включно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
09:53
05 березня 2024
10:13
21 лютого 2024
10:34
20 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
18 січня 2024
12:50
18 грудня 2023
09:00
16 грудня 2023
16:08
06 грудня 2023