Поділитись:

У Луцьку на будівлі Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування (фото)

Субота, 30 грудня 2023, 15:35
У Луцьку на будівлі Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування (фото)

У Луцьку навколо історичної будівлі Гостинного двору Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування.

Фото сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» надіслали читачі.

Як відомо, спершу в історичній будівлі активісти облаштували публічний простір для проведення культурних заходів, проте вже взимку, за розпорядженням влади, туди почали звозити важку техніку для підготовки території до державно-приватного партнерства.

Згодом місцева влада вирішила облаштувати готель у приміщеннях Гостинного двору та ухвалила рішення, що шукатиме інвестора. Той на правах державно-приватного партнерства проведе реконструкцію. Вже у травні 2023 року для цього створили спеціальну комісію, яка й має визначити хто ж цим усім займатиметься.

Нещодавно на одному із засідань комісії розкрили конкурсну заявку від єдино претендента, де були представлені макети майбутньої вже відреставрованої будівлі. Тоді інформували, що крім ресторану й готелю, там буде й кафе з літнім майданчиком у дворику приміщення та сувенірна крамниця.

У Луцьку на будівлі Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування (фото)У Луцьку на будівлі Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування (фото)У Луцьку на будівлі Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування (фото)У Луцьку на будівлі Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування (фото)У Луцьку на будівлі Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування (фото) 

Схоже, що реставруватиме пам'ятку консорціум (тимчасові об'єднання для досягнення спільної мети, – ред.) двох компаній ТзОВ «Любарт ЛТД» та ТзОВ «Рібас Хотелс Груп». Детальніше про фірми читайте за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів