Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 березня

П'ятниця, 03 березня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 3 березня.

Про те, скільки старих ламп обміняли на LED-лампи на Волині:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 березня 

Мешканці Волині обміняли 277 тисяч старих ламп розжарювання на енергозберігаючі світлодіодні у відділеннях «Укрпошти». Загалом Волинська область уже отримала майже 600 тисяч світлодіодних ламп від Євросоюзу.  

Кожен повнолітній волинянин може обміняти до п'яти справних ламп розжарювання на LED-лампи. Обмін відбувається як з попереднім замовленням, так і без нього.

Про загиблого на війні волинянина Віктора Козакова:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 березня 

2 березня на Донеччині загинув волинянин Віктор Козаков, 1975 року народження. 

Інформація щодо похорону буде згодом.

Вічна пам'ять і слава Герою!

Про пожежу на підприємстві в Луцьку, де виготовляють паливні брикети:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 березня 

У Луцьку трапилась пожежа на підприємстві, де виготовляють паливні брикети.

Пожежа сталася в обідню пору в четвер, 2 березня, в будівлі. де виробляли паливні брикети на території одного з підприємств на вулиці Авіаторів у Луцьку. Повідомлення про подію до служби 101 надійшло о 14:14, для гасіння залучались чергові варти міських 25-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

У ліквідації пожежі взяли участь 18 бійців особового складу та три автоцистерни.

Про пофарбовані двері в центрі Луцька:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 березня 

У Луцьку комунальники на вимогу муніципалів пофарбували двері під'їздів багатоквартирних будинків на центральних вулицях міста – щоправда, не усі.

Ще в листопаді минулого року департамент звертався до житлово-комунального підприємства № 3 з вимогою привести до належного вигляду вхідні двері багатоквартирних житлових будинків. Будинки розташовані у центрі міста: на вулиці Лесі Українки, 11, 16, 25 та 65, на вулиці Кривий Вал, 21 і 28, та на вулиці Богдана Хмельницького, 32.

У департаменті додали, що вхідні двері до будинку № 21 на вулиці Кривий Вал та будинку № 25 на вулиці Лесі Українки «були обділені увагою виконавців робіт чи то випадково, чи просто не вистачило фарби».

Про фірму Добкіна, яка хоче забудувати у Володимирі землю, де мало бути кладовище:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 березня 

Підприємство, яким володіють одіозні бізнесмени і проросійські політики брати Дмитро та Михайло Добкіни, хоче забудувати майже 50 гектарів землі у Володимирі. До слова, ділянку свого часу розглядали як місце для облаштування міського кладовища. Натомість орендар пропонує там звести інкубатор та елеватор, і, відповідно, відмовлятися від цієї землі не планує. Частина депутатів відверто проти такого рішення, а міський голова каже, що подальшу долю цієї ділянки вирішать на сесії, і від цього рішення залежатиме, що там буде.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів