Поділитись:

Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)

П'ятниця, 03 березня 2023, 17:04
Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)

Волинським військовим, які воюють за нашу державу, Ківерцівська громада підготувала подарунок, який днями вже вирушить до них на Схід.

Про це у п'ятницю, 3 березня, повідомив у телеграмі голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Жителі Ківерцівської громади своїми силами та коштами переобладнали кузов вантажівки і зробили з нього баню на колесах.

«Вони передбачили для комфорту бійців все до дрібниць: від генератора для нагріву води у душі, сокири та бензопили для підготовки дров у бані до засобів гігієни та віників для бані», – зазначив Погуляйко.

Усе це разом із Ківерцівським міським головою Олександром Ковальчуком передали в руки командира 100-ї окремої бригади тероборони Волині, який вже забезпечить доставку цього на Схід.

«Отакі приємності для людей, які борються за кожен сантиметр української землі. Чудово, коли люди в тилу так піклуються про військових на передовій», – додав Погуляйко.

Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото)Для волинян, які воюють на Сході, з причепа зробили баню на колесах (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
20 квітня 2024