Поділитись:

Не минуло й пів року: комунальників змусили пофарбувати двері в центрі Луцька (фото)

П'ятниця, 03 березня 2023, 10:37

У Луцьку комунальники на вимогу муніципалів пофарбували двері під'їздів багатоквартирних будинків на центральних вулицях міста – щоправда, не усі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Ще в листопаді минулого року, Департамент звертався до житлово-комунального підприємства № 3 з вимогою привести до належного вигляду вхідні двері багатоквартирних житлових будинків ще у листопаді минулого року. Будинки розташовані у центрі міста: на вулиці Лесі Українки, 11, 16, 25 та 65, на вулиці Кривий Вал, 21 і 28, та на вулиці Богдана Хмельницького, 32.

Свого часу інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста видав відповідальній особі приписи на здійснення фарбування. 

«І осі нарешті, мало не за пів року, керівництво житлово-комунальне підприємство таки спромоглося знайти час та виділити кошти на декілька банок фарби, щоб привести до естетично-привабливого вигляду вхідні двері згадуваних будинків, що розміщені поряд із будівлями, які мають історичне значення та поруч із приміщенням Луцької міської ради, яка нерідко відвідуються іноземними делегаціями. Та ще й підійшли до справи досить креативно – на попереджувальних табличках з написами «Обережно двері пофарбовані» в дужечках написано: «на вимогу департаменту муніципальної варти» так, ніби це не безпосередній обов’язок балансоутримувачів житлових будинків!», – йдеться у дописі муніципалів.

У департаменті додали, що вхідні двері до будинку № 21 на вулиці Кривий Вал та будинку № 25 на вулиці Лесі Українки «були обділені увагою виконавців робіт чи то випадково, чи просто не вистачило фарби».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів