Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 лютого

П'ятниця, 10 лютого 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 10 лютого.

Про зіткнення шкільного автобуса і поїзда:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 лютого 

У с. Іванівка Іваничівської громади на залізничному переїзді під час руху поїзда сталося зіткнення зі шкільним автобусом. В автобусі перебували двоє людей, дітей у транспортному засобі не було.

У результаті зіткнення автобус застряг на узбіччі поруч із залізничною колією. За допомогою пневматичної подушки, гідравлічних ножиць та шанцевого інструменту рятувальники деблокували автобус і відбуксирували його на безпечну відстань.

Постраждалих немає.

Про наїзд на маму з 6-річною дитиною в Луцьку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 лютого 

Сьогодні, 10 лютого, близько 14:00 години на проспекті Відродження у Луцьку 67-річний водій Ford наїхав на жінку з 6-річною дитиною, які переходили дорогу по пішохідному переходу.

Жінку з дитиною госпіталізували до лікарень. У мами – закритий перелом ноги, а в дитини – закрита черепно-мозкова травма.

Про обшуки на Волинській митниці:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 лютого 

Працівники Служби безпеки України та ДБР у взаємодії з Офісом Генерального прокурора проводили обшуки на Волинській митниці, а крім того на Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Київській, Рівненській і Закарпатській регіональних митницях України, та у Центральному апараті Державної митниї служби України. 

Пресслужба Волинської митниці відмовилася коментувати журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» обшуки, посилаючись на таємницю слідства.

Про те, як програма «Безпечне місто» допомагає луцьким спецслужбам:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 лютого 

У Луцьку з 2015 року реалізовують програму «Безпечне місто». За вісім років роботи вона неодноразово допомагала правоохоронцям розкривати злочини.

Система відеонагляду відстежує скупчення людей та транспорту, виявляє акти вандалізму та правопорушення. Ба більше, вона розпізнає обличчя людей і номерні знаки. Це дозволяє знайти у базі даних викрадені автівки, людей у розшуку чи об’єкти на конкретній території.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Чіпак (Сиротинська) повідомила, що програма дуже дієва. До них постійно звертаються працівники
різних відомств. Найчастіше – СБУ, ДБР та контррозвідка.

Про смерть 6-річної дівчинки, яку два тижні тому збив автомобіль:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 лютого 

Сьогодні, 10 лютого, померла 6-річна дівчинка, яку збив автомобіль у Торчині.

25 січня шестирічна школярка потрапила під колеса автомобіля. Інцидент стався на вулиці Луцькій у селищі Торчин.

Відтоді вона перебувала у комі. Сьогодні, 10 лютого, дівчинка померла.

Наразі правоохоронці проводять інженерно-транспортні експертизи за фактом ДТП. 

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів