Поділитись:

У дитини – черепно-мозкова травма, в мами – перелом ноги: деталі ДТП у Луцьку

П'ятниця, 10 лютого 2023, 18:19
У дитини – черепно-мозкова травма, в мами – перелом ноги: деталі ДТП у Луцьку

фото ілюстративне

Жінку з дитиною, яких на пішохідному переході у Луцьку збила автівка, госпіталізували до лікарень. У мами – закритий перелом ноги, а в дитини – закрита черепно-мозкова травма.

Про це повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської Волинського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, – повідомляє ВСН.

«Мама із закритим переломом кісток правої гомілки доставлена у міську клінічну лікарню. Дитину з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку» госпіталізували у дитячу обласну лікарню», – інформує Лінік.

Медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних у коментарі ІА Волинські новини повідомив, що дівчинка перебуває у свідомості, їй робитимуть томографію, триває діагностичний процес.

Нагадаємо: 10 лютого близько 14:00 години на проспекті Відродження 67-річний водій Ford наїхав на жінку з 6-річною дитиною, які переходили дорогу по пішохідному переходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів