Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 3 серпня

Середа, 03 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 3 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 3 серпня:

Про останню путь волинського воїна

У центрі Луцька зібралися більше сотні людей, аби провести в останню путь воїна Михайла Дарчича. Він загинув за Україну. 

Прощання із полеглим захисником почалося у середу, 3 серпня, об 11 годині у кафедральному соборі Святої Трійці. Тут було людно. 

Воїн лежав у відкритій труні. Поруч були згорьовані мама і дружина. У самому серці Луцька знову лилися сльози і співалися скорботні слова «Упокой, Господи, душу спочилого раба твого Михайла». 

Про старий елеватор, з якого хочуть зробити готель

Старий елеватор на Вишкові планують оновити. За проєктом він мав стати готелем, проте справу заморозили через війну. 

«Хочемо трохи розповісти про деякі з наших проектів, над якими працювали в період до 24 лютого і які були заморожені у звязку з повномасштабною війною. Один з таких – це ревіталізація старого елеварора на Вишкові в Луцьку, який був збудований ще у 1937 році за проєктом Тадеуша Яна Красінського. За цим проєктом реновації, об’єкт мав набути функції готелю зі всіма супутніми опціями: ресторану, лобі-бару, двома конференц-залами та невеличким тренажерним залом зі спа», – повідомляє  Leo D'uk Design

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 3 серпня

Про «безсмертного» водія

На Ковельщині патрульні зафіксували грубе порушення правил дорожнього руху.

На відео видно, як чоловік, керуючи автомобілем марки Opel, здійснив грубе порушення проїзду перехрестя, а саме не виконав вимогу дорожнього знаку 2.2 (знак «Стоп») у поєднанні із дорожньою розміткою 1.12 (стоп-лінія), що зобов’язує водія повністю зупинитися.

Патрульні відреагували миттєво та склали на керманича адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) КУпАП.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів