Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 24 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про оральний секс на Львівській

У Луцьку на вулиці Львівській безхатьки влаштували публічний оральний секс. 

Відео дорослих розваг опублікував на своїй фейсбук-сторінці лучанин Іван Лазорко.

«Луцьк, вул. Львівська. «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями». Луцьк – це, звичайно, не Одеса, але пайдьот», – підписав він відео. 

Головне у Луцьку: підсумки тижня 

Про допомогу від ООН

Повномасштабне російське військове вторгнення до України позбавило багатьох українців даху над головою, роботи та грошей. Міжнародні партнери нашої держави зголосилися допомогти українцям фінансово.

У міністерстві соцполітики розробили єдину заявку, яку можна подати до міжнародних організацій, серед яких – Організація об'єднаних націй. Зокрема, в організації пропонують фінансову допомогу пенсіонерам. 

У Міністерстві соціальної політики повідомили, що в рамках Меморандуму про співпрацю вони передають до ООН списки літніх людей, які потребують фінансової допомоги.

Як отримати допомогу від ООН у Луцьку читайте за посиланням.

Про бойове хрещення луцького воїна

Третій місяць поспіль 37-річний лучанин Василь із позивним Вільха боронить Україну у найгарячіших точках. Вперше із ним ми зустрілися у травні 2022 року безпосередньо у зоні бойових дій. Це сталося під час чергової волонтерської поїздки, крайній пункт призначення якої – Сєвєродонецьк, пише Вікторія Семенюк для Волинських новин.

Місце зустрічі – заправка у Краматорську. На бекґраунді – глухі звуки від вибухів та виходів артилерії. З незвички на кожен «прильот» обертаю голову. І хоч інтервали між «сюрпризами» від окупанта нечасті, вони дещо бентежать. На горизонті – тонкі чорні стовпчики диму.

 

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про велосипедиста-показайла у Володимирі

Володимирська фейсбук-спільнота звернулася до районного відділу поліції з повідомленням від місцевих мешканців про чоловіка, який їздить містом на велосипеді та демонструє перехожим статевий орган. Хулігана знайшли, матеріали справи передали до суду.

Після звернення, 19 липня 2022, правоохоронці встановили, що 53-річний місцевий житель, який у вечірню пору доби на вулиці Залізняка у Володимирі, проїжджаючи повз перехожих, показував свої геніталії, чим ображав честь та гідність осіб, які проходили поруч.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів