Поділитись:

Луцька маршрутка обпікає людям ноги (відео)

Вівторок, 19 липня 2022, 22:02

фото ілюстративне

У Луцьку в одному з міських маршрутних автобусів стався прикрий інцидент – жінка, користуючись громадським транспортом, обпекла собі ногу.

Деталі цієї історії дізнавався 12 канал. 

Про пережитий досвід лучанка розповіла в місцевій групі «Наш Луцьк».

«Міські маршрутки... Нічого не міняється... Лише ціна на перевезення... Отримала опік ноги... 31 маршрут... Чому не закриєте ті труби... Я, напевно, не одна постраждала...» – ділиться постраждала.

До допису жінка додала світлини номерного знаку автобуса, опіку та частини маршрутки, яка, ймовірно, й обпекла ногу жінки.


 

«Було вільне місце, передостаннє. Біля задніх коліс. Я сіла і зразу ж відчула сильний біль на нозі», – розповідає жінка.

За словами постраждалої, про опік вона не повідомила ні на гарячу лінію міськради, ні водія, ні перевізника. 

У коментарях під дописом з'ясувалося, що подібне вже ставалося з іншими людьми.

«Пройшло вже тижнів зо два, а на нозі ще досі дві плями, так проїхалася у маршрутці 22. Такий опік отримала, аж пухир був». «Так, ви не одна. Саме в цій маршрутці у вівторок я також отримала опік ноги». «Я теж обпекла якось ногу в одній з таких маршруток...» – розповідають інші постраждалі.

Один з водіїв маршруту №31 запевняє, що подібний інцидент може статись тільки за умови несправності пічки.

Перевізник, який обслуговує маршрут №31, запевняє, що пічки в усіх автобусах на цьому маршруті – вимкнені.

«Вона не працює. Як вона працює? Її треба включити, щоб вона працювала. А те, що вона стоїть під сидінням – то із заводу так. Якщо ногу закласти під сидіння, то тоді можна й дістати до неї», – розповідає перевізник Микола Тимощук.

Правозахисники пояснюють, якщо стається подібне і ви хочете отримати відшкодування чи реакцію на отриману травму, то варто викликати поліцію чи заручитись підтримкою свідків, щоб зафіксувати отримання опіку. 

Проте, за словами юриста, якщо медики зафіксують опіки легкої важкості – нічого не буде, позаяк українське законодавство не передбачає, в подібних ситуаціях, ні адміністративної, ні кримінальної відповідальності.

«Якщо це тілесне ушкодження тяжкі чи середньої важкості, то, звичайно, може наступити і кримінальна відповідальність на перевізника чи водія», – розповідає правник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів