Поділитись:

На Львівській у Луцьку бомжі займалися оральним сексом (відео 18+)

Вівторок, 19 липня 2022, 10:41
На Львівській у Луцьку бомжі займалися оральним сексом (відео 18+)

У Луцьку на вулиці Львівській безхатьки влаштували публічний оральний секс. 

Відео дорослих розваг опублікував на своїй фейсбук-сторінці лучанин Іван Лазорко.

«Луцьк, вул. Львівська. «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями». Луцьк – це, звичайно, не Одеса, але пайдьот», – підписав він відео. 

<

На безсоромних безхатьків регулярно скаржаться місцеві мешканці. Лучанка Анна, яка живе неподалік, каже, що такі випадки трапляються регулярно. 

«Відтоді, як облаштували сквер на розі вулиць Львівської–Даньшина, місцевим мешканцям немає спокою. Бомжі і алкаші облюбували сквер і цілодобово там відпочивали: пили, спали, ходили в туалет, а іноді й займалися сексом. Зараз, коли воєнний стан, цей сором хоч вночі не відбуваються – люди не слухають ночами відбірну лайку і п'яні крики. Зате вдень можна побачити що завгодно. За роки існування скверу жителі прилеглих будинків неодноразово викликали поліцію, писали петиції, але нічого не змінюється. Ми з дітьми навіть не ходимо туди, як і більшість місцевих, адже на ті лавки гидко сідати, та й компанія п'яничок постійно там», – жаліється вона.

У патрульній поліції кажуть, що правоохоронці працюють на цій території і постійно притягають до відповідальності порушників. 

«Якщо громадяни вчиняють такі дії, як дрібне хуліганство, то вони будуть притягнуті за статтею 173 КУпАП. Тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, – тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб», – пояснює старший інспектор з пресслужби луцьких патрульних Анна Цисюк.

За її словами, у Волинській області працівники патрульної поліції склали 180 адміністративних матеріалів за ст. 173 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів