Королева Летиція влаштувала екскурсію для перших леді різних країн

Четвер, 30 червня 2022, 02:37

У королеви Іспанії Летиції під час саміту НАТО, який триває в Мадриді, також дуже відповідальна місія.

Вона зустрілася з першими леді різних країн у Королівському палаці Ла-Гранха у Сан-Ільдефонсо у Сеговії. Цей палац є одним із трьох резиденцій іспанської королівської сім'ї. Він визнаний національним надбанням, розташований за 80 кілометрів від Мадрида і відкритий для публіки, пише ТСН.

 

Летиція, як господиня палацу, привезла своїх гостей і провела для них екскурсію.Вона була в гороховій сукні без рукавів і з широким поясом на талії від іспанського бренду Laura Bernal з нової весняно-літньої колекції 2022, а взута у свої улюблені еспадрильї бежевого кольору на платформі. У вухах Летиції сережки з камінням, волосся красиво укладене, а на обличчі макіяж.

На одному зі знімків, де королева вітає поцілунком першу леді Бельгії – Аннік Пендерс, видно, що у жінок практично ідентичні еспадрильї. Перша леді одягла червону сукню з градієнтом і зробила собі червоний манікюр.

Також на зустрічі була перша леді США Джилл Байден, яка провела з королевою Летицією вже кілька днів і навіть відвідала центр українських біженців у Мадриді. Джилл була одягнена в сукню Oscar de la Renta в такий улюблений нею квітковий принт із тонким поясом на талії. Джилл також взула еспадрильї на танкетці пудрового кольору і взяла із собою білий клатч. Її волосся було красиво укладене кучерями, а на обличчі були сонцезахисні окуляри.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: