«Мій герой має бути з автоматом», – Тіна Кароль на сцені в Лондоні зізналася, якого чоловіка шукає

Четвер, 26 травня 2022, 04:42

Днями Тіна Кароль дала благодійний концерт у Лондоні, всі виручені кошти з якого передала на підтримку України. Просто зі сцени вона зробила цікаву заяву про свого майбутнього обранця.

Про це пише 24 канал.

Особисте життя Тіни Кароль завжди було під пильним «прицілом» публіки. Після смерті чоловіка Євгена 2013 року вона не розсекречувала жодні свої стосунки, хіба підігравала Дану Балану на «Голосі країни». Тепер же артистка зізнала, що її обранець має бути не світським левом, а захисником України.

«Ви знаєте, я довго думала про те, який би мені зараз сподобався чоловік. Якщо раніше можна було подивлятися на світського лева, то сьогодні мій герой має бути з автоматом, неголений, немитий. Ось такий підходить. Сьогодні наші захисники – найжаданіші чоловіки для шлюбу. Раніше це був серцеїд, а сьогодні – краш», – заявила Тіна Кароль зі сцени.

«Давайте подивимося на наших крашів», – додала співачка, й на екрані позаду неї з'явилося відео з українськими захисниками. Серед зіркових – Андрій Хливнюк з «Бумбоксу», танцівник Дмитро Дікусар, телеведучий Даніель Салем.

Цікаво, що це відео з концерту Тіни Кароль опублікував у своєму інстаграмі саме Даніель Салем. «Тіно, дякуємо тобі, наш посол серця», – написав телеведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: