Поділитись:

«Обігнав Макса Барських»: луцький співак Olivan «розриває» соцмережі своєю піснею (відео)

Середа, 18 травня 2022, 20:50
«Обігнав Макса Барських»: луцький співак Olivan «розриває» соцмережі своєю піснею (відео)

Співак із Луцька записав та випустив пісню, яка швидко підкорила серця українців. Нині, трек «Маріам» набуває популярності у музичних чартах та соцмережах.

Про це інформує телеканал «Конкурент TV».

Зокрема, у TikTok користувачі під цей звук знімають щемливі відео. Саму ж пісню написав та виконав лучанин Валентин Мушинський. Співак розповідає, що багато поціновувачів його творчості вважають, що пісня присвячена тематиці війни. Утім насправді це не зовсім так.

«Багато життєвих факторів. Бо пісня написана до війни, але вона як пророча стала. Ми ще зі звукооператором говорили, що перша фраза «якби мав би померти сьогодні», то я чогось представляв солдата до того часу і якось вона так, на жаль, стала пророча», – розповідає співак.

Хоч написана й до війни, утім актуальна зараз – як ніколи.

«Вже десь 32 місце в Shazam, то це прикольно, бо це незалежний чат. Я обігнав Макса Барських. По ютубі теж довольний, тому що люди почали створювати відео з моїми відео, там вони вже почали набирати по 10, 20, 30 тисяч переглядів. Чисто я вважаю, що це файний результат, а в TikTok там вже мільйони переглядів», – каже Мушинський.

Раніше, співак реалізовував себе, як рок-музикант, у відомому в місті гурті. Утім нині Валентин розпочав сольну кар'єру, як виконавець Оліван. Чому так вирішив – розповідає далі:

«Через те, що воно кардинально відрізняється від того що було раніше. Тому що писались пісні якогось такого напрямку, такого стилю, але вони групі не підходили чисто стилістично то вирішив зробити щось сольне»

Очікувати довго поціновувачам наступного треку виконавця – не доведеться. Бо ж Валентин вже активно працює над наступними піснями. Уривок однієї з них він ексклюзивно продемонстрував журналістам телеканалу «Конкурент TV». Ба більше, Валентин розповів, що ще до початку війни встиг записати колаборацію із відомою українською виконавицею – Альона Альона.

«Вона була записана задовго до війни. Просто тематика пісні не сильно підходить, щоб її зараз викладати. Але я думаю з часом вона вийде в світ. Вона вже в принципі готова», – зазначає співак.

Тож Валентин продовжує працювати над новими піснями, бо впевнений – розвивати музичну творчість можна, а головне потрібно, навіть у відносно невеличкому Луцьку. Найголовніше – це талант та бажання. Та як каже Валентин Мушинський: «Працювати, працювати та ще раз – працювати».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
15 березня 2024
09 березня 2024
27 лютого 2024
31 січня 2024
03 січня 2024
11:28
29 грудня 2023
24 вересня 2023
14 вересня 2023
08 вересня 2023