Жителі Бучанського району отримали «сімейні пакунки» від луцьких волонтерів (фото, відео)

Субота, 30 квітня 2022, 09:00

Команда волонтерів відвезла та роздала «сімейні пакунки» жителям звільненої від окупації Дмитрівської громади Бучанського району.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер.

«Перед поїздкою ми зв'язалися з Бучанською військовою адміністрацією, щоб знати, куди дійсно потрібно відвезти допомогу. Нас направили до справжнього господаря свого краю Тараса Дідича, голови Дмитрівської громади», – розповів він. 

Команда «СВІДОМИХ» спакувала в кожен «сімейний пакунок» необхідні харчові продукти та засоби гігієни для однієї родини. Окрім того, в Бучанський район привезли дитяче харчування, підгузники та печиво.

«Мешканці Дмитрівки пережили жах, але, попри це, вони залишилися добрими та щирими людьми. Багатьом довелося покинути свої помешкання в перші дні війни, проте вони вже почали повертатися додому. Україна переможе!» – наголосив Тарас Шкітер. 

Нагадаємо: нещодавно з Луцька відправляли вантаж із допомогою в «гарячі» точки України – пакунки були ще й з приємними сюрпризами. Для бійців та тамтешніх жителів передали тисячі смачних пасок до Великодніх свят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: