Поділитись:

Великодні смаколики з Луцька поїхали в «гарячі» точки України (відео)

Середа, 20 квітня 2022, 17:52
Великодні смаколики з Луцька поїхали в «гарячі» точки України (відео)

З Луцька відправили вантаж із допомогою в «гарячі» точки України – цього разу пакунки були ще й з приємними сюрпризами. Для бійців та тамтешніх жителів передали тисячі смачних пасок до Великодніх свят.

Що саме передали, та хто до цього долучився, дізнавалися журналісти телеканалу «Конкурент TV».

Автомобілі для військових, продукти харчування, адресні посилки: у Луцьку зібрали допомогу в гарячі точки України. Цього разу вантаж особливий – для бійців відправили і смаколики до прийдешніх Великодніх свят. 

Зібрати цей вантаж долучились волонтери та й просто небайдужі громадяни з різних куточків Волинської області. Усього волиняни приготували та передали волонтерам п'ять тисяч пасок. Зібрали стільки, що весь вантаж навіть не вмістився в одну партію. Однак, смаколики обов'язково доїдуть до бійців, переконаний волонтер Сергій Балицький.

«Їздимо щодня, працює багато волонтерів, багато долучається людей, вся Волинь. Ну а ці чотири буси загружені, ми їдемо на Миколаївську область. Є дуже багато посилок іменних, які передали хлопцям їхні родичі, а все інше – те, що по заказу хлопцям і те, що мешканцям тієї області, які постраждали», – сказав він.

Аби наші воїни на передовій отримали все необхідне, до збору допомоги відгукнулась і команда Громадянського руху «Свідомі».

«Ми доєдналися до цієї акції через те, що ми волонтеримо, отримуємо чимало продуктів, а хлопці на передовій теж повинні отримувати свято», – зазначила депутатка Луцької міської ради Алла Надточій

Долучились й учасниці Луцького хору, яким вдалося власними виступами зібрати кошти, за які й придбали необхідне для військових. Перед виїздом весь вантаж освятили представники духовенства. 

Тож нині освячений вантаж вже виїхав на Миколаївщину. Сподіваємось, що усі, хто постраждав від війни та опинився у скрутному становищі зможуть відчути підтримку від волинян. І хоча б крихту смаку Великодніх свят.

Нагадаємо: 20 квітня з Луцька до Запоріжжя прибула гуманітарна допомога для найменших українців – дитяче харчування та засоби гігієни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів