Поділитись:

Волинські рятувальники зібрали гуманітарну допомогу для дітей Запоріжжя (фото)

Середа, 20 квітня 2022, 16:53
Волинські рятувальники зібрали гуманітарну допомогу для дітей Запоріжжя (фото)

З Луцька до Запоріжжя прибула гуманітарна допомога для найменших українців – дитяче харчування та засоби гігієни.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

У середу, 20 квітня, з Луцька до Запоріжжя прибула допомога для найменших українців – дитяче харчування та засоби гігієни. Ці речі отримають люди, які через війну мали залишити рідну домівку і шукати прихистку у Запоріжжі. Серед них – і родини співробітників ДСНС з тимчасово окупованих територій Донецької та Запорізької областей.

«Отримання благодійного вантажу стало можливим завдяки небайдужості волинських колег-рятувальників, ветеранів пожежної охорони, колишньому заступнику начальника ГУ ДСНС України у Волинській області Олегу Билиці, чия душа болить за долю не тільки побратимів-вогнеборців, а й усіх українців, що зараз потерпають від російської агресії і залишилися без засобів для існування.

Колеги, брати і сестри зі славної Волині, дякуємо за тепло ваших сердець, які б’ються в унісон з нашими. До останнього удару і подиху, заради спільної перемоги, яку безсумнівно ми скоро зустрінемо разом!», – йдеться у дописі запорізьких рятувальників.

Волинські рятувальники зібрали гуманітарну допомогу для дітей Запоріжжя (фото)Волинські рятувальники зібрали гуманітарну допомогу для дітей Запоріжжя (фото)Волинські рятувальники зібрали гуманітарну допомогу для дітей Запоріжжя (фото)Волинські рятувальники зібрали гуманітарну допомогу для дітей Запоріжжя (фото) 

Нагадаємо: на Волинь доставили перших 240 тонн американських сухпайків MRE, придбаних за криптовалюту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів