Поділитись:

З Іспанії до Луцька приїхали 22 тонни гуманітарної допомоги (фото, відео)

Вівторок, 05 квітня 2022, 15:25

22 тонни вантажу доставили з Іспанії до Луцька. 

Передусім це різноманітні продукти харчування для дорослих та дітей, засоби особистої гігієни та медичні препарати, які невдовзі надішлють в різні міста України, де люди цього потребують. Про це повідомив директор Інформаційного агентства «Конкурент» та голова фракції Громадянського руху «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер.

Він подякував за вирішення питання з логістикою ГО "Волинське Братство св. Володимира Великого".

"Наша команда Громадянський Рух "CВІДОМІ" привозить вантажі з різних країн, як-от Польща, Франція, Бельгія, Фінляндія, відтепер ще й Іспанія", – зауважив Тарас Шкітер. 

  

  

  

Співзасновник компанії West Auto Hub Сергій Мостенець розповів, що гуманітарну місію ГО “Волинське братство Святого Володимира Великого” розпочала з початку війни. До неї долучилися працівники та українці, які зараз проживають за кордоном. За місяць роботи завдяки громадянам Австрії, Польщі, Італії, Словаччини, Чехії, Іспанії, Великобританії та українській діаспорі в цих країнах вдалося отримати близько 100 тонн гуманітарної допомоги. ГО допомагає як постраждалим у різних регіонах України, так і біженцям, для яких Волинь стала другою домівкою. Зараз Волинське братство Св. Володимира Великого збирає кошти на пікапи для Збройних Сил України.

Нагадаємо: нещодавно луцькі волонтери доставили з-за кордону позашляховик Toyota, який у п'ятницю, 1 квітня, передали Збройним Силам України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів