Поділитись:

Економічний фронт: луцькі сантехніки віддають 10% на ЗСУ

Понеділок, 28 березня 2022, 14:35
Економічний фронт: луцькі сантехніки віддають 10% на ЗСУ

У Луцьку власників малого та середнього бізнесу закликають відновити діяльність, аби забезпечити розвиток економіки. Адже сильна економіка – це запорука сильної армії, щоб жити й боротися далі, необхідні гроші. Армія потребує, аби працювали люди мирних професій, які зараз потрібні на економічному фронті.

Аби залучити більше клієнтів, сайт новин Луцька «Конкурент» пропонує підприємцям безплатну інформаційну підтримку.

На цей заклик вже відреагувала низка луцьких бізнесменів, які не припинили роботу закладів попри складний час, про них – у наших попередніх публікаціях.

Також відновила роботу команда @santehhomeе – професіонали, які мають сучасний погляд на вирішення традиційних сантехнічних питань.

Що роблять?

  • надають усі послуги: від ремонту змішувача до монтажу систем опалення чи водопостачання;
  • роблять сантехніку з нуля «під ключ»;
  • порадять, як буде краще для вас;
  • виконують роботу якісно і вчасно;
  • віддають 10% від вартості на потреби ЗСУ.

Економічний фронт: луцькі сантехніки віддають 10% на ЗСУ

Працюють на території Волині і не тільки. За детальнішою інформацією телефонуйте 099 32 488 10 та 066 409 42 97 або пишіть в дірект @santehhomee.

Якщо ви – власник малого чи середнього бізнесу, ІА «Конкурент» готова вам допомогти. Аби отримати інформаційну підтримку, заповнюйте електронну форму за посиланням: https://forms.gle/9maDMc7XqpXfYy5n6, і ми розповімо про вас своїм читачам!

Нагадаємо: директор інформаційного агентства «Конкурент», голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер закликав власників малого та середнього бізнесу відновити діяльність, щоб забезпечити розвиток економіки.

*матеріал опублікований на правах реклами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024