Поділитись:

Інстабізнес: лучанка, яка робить наймиліші гризунці для дітей (фото)

Неділя, 05 грудня 2021, 11:20

Сайт волинських новин «Конкурент» продовжує рубрику «ІнстаБізнес» – історії про унікальні гендмейд-речі  у волинському інстаграмі і про те, як на них заробляти. Отож, знайомтеся – секретарка Волинської обласної Малої академії наук Марія Семенюк.

 

Як усе починалось?

Захоплення Марії розпочалось біля двох років тому, коли її донечці було п`ять місяців і вона почала гризти усе, що тільки потрапляло в руки. Жінка переглядала в інтернеті різноманітні гризунці і цікавилась виробами із харчового силікону.

«Я вже запланувала закупити матеріали, але коли дізналась, яка їх вартість, то почала сумніватись! Ціна, як мені здалось, була велика. Якщо моїй донечці не підійде, то краще було б купити щось більш потрібне», – каже Марія.

Проте жінка зважила всі за і проти, і все ж вирішила купити усе необхідне та почати виготовлення гризунців з тримачами.

 

 

 

Інстаграм-досвід

Для продажу Марія використовує Фейсбук, Інстаграм та Вайбер. Обрала саме ці соцмережі, оскільки найчастіше ними користується.

«Коли виготовила гризунець донечці, то вирішила зробити публікацію в фейсбуці. Перше замовлення було на Закарпаття. Як зараз пам'ятаю: зв'язок там поганий, акцент теж характерний цьому регіону. Але тримач з гризунцем все ж таки замовили. Після того, як жінка його отримала, то зателефонувала і сказала, що виріб сподобався і їй, і малечі. Я так розумію, вона мене «благословила» на їх виготовлення» – ділиться майстриня.

Наразі жінка виготовила близько 300 гризунців.

«Не скажу, що це мені приносить великий прибуток, але релакс для душі я отримую від цього нереально класний», – каже Марія.

 

 

 

Що далі?

Попереду багато планів та експериментів. Закидати свою справу жінка не думає, адже це приносить їй натхнення та відпочинок для душі.

«Хочу удосконалити подачу самого виробу в плані гарної упаковки, фотофону для фотографування», – розповідає майстриня.

Марію надихають хороші відгуки, фотокартки з дітьми та позитивні мами. Саме це і дає жінці поштовх розвиватись і рухатись далі.

Подивитися і замовити вироби можна тут.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів