Поділитись:

Інстабізнес на Волині: креативні букети (фото)

Неділя, 08 серпня 2021, 09:00

ІА «Конкурент» продовжує рубрику «ІнстаБізнес» – історії про унікальні «хендмейд» речі у волинському інстаграмі і про те, як на них заробляти. Отож, знайомтеся – Настя.

Як усе починалося?

Настя ще в дитинстві ходила на флористику в студію «Суцвіття».

«Мені це було дуже цікаво. Хотілося займатися чимось таким, я шукала себе. Навчалась в Луцькому ВПУ будівництва й архітектури на виробника художніх виробів з кераміки. Згодом вступила в СНУ на ландшафтного дизайнера (садово-паркове господарство). Паралельно підпрацьовувала флористом в квітковому магазині», – розповідає дівчина.

Перший букет, каже, виготовила в Карпатах для своєї вчительки з флористики Каті Флори на день народження. Це був 2014 рік. А згодом почала робити букети для друзів, родичів.

Інстаграм-досвід

У 2017 році дівчина задумалася про створення сторінки в інстаграмі, почала публікувати там свої роботи. І за деякий час отримала замовлення: букет з пива, рибки та ковбасок.

«Тоді я мала по 2-3 букети на тиждень. З кожним днем кількість букетів зростала. Рік тому я задумалася про свою студію. Знайшли приміщення. Стало більше замовлень. До речі, я працюю не сама – зі мною мама та мій чоловік (одна я б навряд встигала)», – додає Настя.

Дівчина запевняє: постійно у пошуках нових ідей.

«Буває, ідеш в магазині – є цікава цукерка. І одразу хочеться спробувати щось зробити. Останнім часом стали дуже популярні букети з білої полуниці (випадково на них натрапила). Наша фішка в тому, що кожен букетик виготовлений з любов‘ю. Кожен наш клієнт може сам підбирати/коригувати вміст букетика/коробочки. Ми втілюємо усі побажання», – розповідає майстриня.

Що далі?

У планах на майбутнє, каже дівчина, – рости та розвиватися. Шукати дедалі більше цікавих ідей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів