Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 вересня

Четвер, 30 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 30 вересня.

Про збитого на переході хлопця

Сьогодні близько 18:30 на пішохідному переході поруч із поворотом з вулиці Словацького на Шевченка: мікроавтобус інкасаторів збив неповнолітнього.

На місце оперативно прибули медики і патрульні, дитину на ношах занесли до «швидкої» і зупинились у «кишені» поруч для надання першої допомоги.

Згодом патрульні наказали переїхати туди ж й інкасаторській автівці, аби уникнути заторів – у цей час значно зростає потік автотранспорту.

На ексклюзивному відеозаписі моменту ДТП видно, що мікроавтобус не пригальмував перед переходом, а хлопець зненацька вибіг на дорогу з-за буса, який їхав смугою зустрічного руху. Водій інкасаторського авто натиснув на гальма, але інерція буса не дозволила зупинитися на місці, й він вдарив дитину. Від удару потерпілого відкинуло на декілька метрів.

Про ремонт дороги

На Волині триває ремонт однієї з найдовших доріг області – Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/, що має протяжність понад 184 кілометри. Автошлях  пролягає територією шести колишніх адміністративних районів – Любешівського, Камінь-Каширського, Ковельського, Турійського, Локачинського та Горохівського. Нині дорожники вкладають верхній шар на ділянці Привітне – Скобелка

Торік відновили понад 8 кілометрів цього територіального автошляху між населеними пунктами Камінь-Каширський та Нуйно. Наприкінці минулого року стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці. Йдеться про понад 16-кілометровий відтинок Привітне – Скобелка. У 2020 році влаштували вирівнюючий шар на 3,5 км дороги, відновлення цієї ділянки продовжують цьогоріч.

На сьогодні уже проводять роботи з фінішного асфальтування. Асфальтоукладачі працюють в районі села Озерці і рухаються у напрямку села Привітне. Згодом тут з’являться нові дорожні знаки та розмітка, бар’єрне огородження, новий автопавільйон.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 вересня

Про тарифи на тепло

КП «Луцьктепло» встановило нові тарифи теплову енергію та інші послуги. Рішення про встановлення нових тарифів ухвалили під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 30 вересня.

Зазначається, що основними чинниками підвищення тарифів на теплову енергію є зростання вартостей на енергоносії, ріст мінімальних гарантій з оплати праці в державі, врахування витрат на оснащення вузлами комерційного обліку теплової енергії та обігові кошти, які підприємством будуть спрямовуватися на фінансування витрат, пов’язаних з придбанням природного газу, електричної енергії, а також на інші витрати, пов’язані з виробництвом, транспортуванням та постачанням теплової енергії, визначених структурою тарифів, у разі, коли такі витрати не відшкодовуватимуться діючими тарифами.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 вересня

Про ремонт мосту

На Любешівщині на автомобільній дорозі місцевого значення С 030916 Селісок – Пожіг км 2+074 триває капітальний ремонт мосту. Загальна площа мосту з двома смугами руху – 517 квадратних метрів. Ширина проїзної частини – 6 метрів і довжина мосту з відкрилками – 40 метрів.

Дорожники планують завершити ремонт мосту через пів року від моменту початку.

Водіїв просять бути уважними і обережними у місцях виконання дорожніх робіт.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 вересня

Інші важливі та цікаві новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів