Поділитись:

У Луцьку розклеювачку оголошень «зловило» smart-табло на зупинці (відео)

Четвер, 30 вересня 2021, 17:15
У Луцьку розклеювачку оголошень «зловило» smart-табло на зупинці (відео)

У Луцьку дівчина, яка розклеювала оголошення на зупинці, потрапила у поле зору камери відеоспостереження і тепер має очистити усі конструкції від папірців.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Минулої суботи, 25 вересня, близько 10:00 на зупинці громадського транспорту, що на проспекті Відродження у Луцьку, відеокамера, встановлена на smart-табло, зафіксувала дівчину, яка розклеювала оголошення на конструкції зупинки.

Усі вказані в оголошенні контактні телефони додали до системи автоматичного голосового сповіщення «Дзвінок», яка телефонуватиме, допоки контактна особа самостійно не з’явиться до департаменту та не ліквідує усі розклеєні інформаційно-рекламні повідомлення.

Муніципали вкотре просять громадян не обклеювати місто стихійною рекламою та оголошеннями у невідведених для цього місцях, адже це порушує Правила благоустрою Луцька та статтю 152 КУпАП, санкція якої передбачає накладення штрафу розміром від 340 до 1360 грн.

Якщо ви впізнали дівчину на відео чи, можливо, були свідком правопорушення, у департаменті муніципальної варти просять повідомити про це за телефонами гарячої лінії ГШР: 067 0000 679 або 066 102 1 102.

Нагадаємо, наприкінці серпня у Луцьку молодик показав оголені сідниці на зупинці громадського транспорту. Юнак на електросамокаті зухвало позував перед камерою спостереження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів