Поділитись:

Водій був п'яний: деталі «групової» ДТП на автостанції у Луцьку (фото, відео)

Четвер, 30 вересня 2021, 11:30

Правоохоронці повідомили подробиці «групової» дорожньо-транспортної пригоди за участю семи автівок у Луцьку.

Деталі автотрощі повідомили у дописі на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Нагадаємо, ДТП із сімома автомобілями сталася у середу, 29 вересня, близько 14:00 на території автостанції № 1, що на вулиці Конякіна у Луцьку.

Патрульні. які прибули на виклик, встановили, що кросовер Hyundai Santa Fe, рухаючись заднім ходом, зіткнувся з шістьома припаркованими автомобілями. Транспортні засоби отримали різноманітні механічні пошкодження. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав.

За кермом «корейця» перебував 55-річний водій. Під час спілкування з ним патрульні виявили у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич «хьонде» пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці інциденту. «Драгер» показав 2,90 проміле.



Патрульні склали на порушника адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Рішення щодо цієї справи й притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування, прийматиме суд.

Нагадаємо, 29 вересня на автодорозі поблизу Ковеля легковик Fiat Bravo збив 60-річного велосипедиста. Постраждалого від зіткнення велосипедиста, жителя смт Люблинець, госпіталізували до відділення реанімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів