Поділитись:

У центрі Луцька бус інкасаторів збив дитину на переході (фото, відео)

Четвер, 30 вересня 2021, 18:49
У центрі Луцька бус інкасаторів збив дитину на переході (фото, відео)

У центрі Луцька сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля інкасаторів, у якій постраждала дитина.

Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

ДТП сталася у четвер, 30 вересня, близько 18:30, на пішохідному переході поруч із поворотом з вулиці Словацького на Шевченка: мікроавтобус інкасаторів збив неповнолітнього.

На місце оперативно прибули медики і патрульні, дитину на ношах занесли до «швидкої» і зупинились у «кишені» поруч для надання першої допомоги.

Згодом патрульні наказали переїхати туди ж й інкасаторській автівці, аби уникнути заторів – у цей час значно зростає потік автотранспорту.

На ексклюзивному відеозаписі моменту ДТП видно, що мікроавтобус не пригальмував перед переходом, а хлопець зненацька вибіг на дорогу з-за буса, який їхав смугою зустрічного руху. Водій інкасаторського авто натиснув на гальма, але інерція буса не дозволила зупинитися на місці, й він вдарив дитину. Від удару потерпілого відкинуло на декілька метрів.

Деталі – згодом.

У центрі Луцька бус інкасаторів збив дитину на переході (фото, відео)У центрі Луцька бус інкасаторів збив дитину на переході (фото, відео)У центрі Луцька бус інкасаторів збив дитину на переході (фото, відео)У центрі Луцька бус інкасаторів збив дитину на переході (фото, відео)У центрі Луцька бус інкасаторів збив дитину на переході (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів