Поділитись:

Юрій Семенюк заявляє про політичний тиск, але не залишить посади

Четвер, 30 вересня 2021, 14:25
Юрій Семенюк заявляє про політичний тиск, але не залишить посади

Сільський голова Підгайцівської сільської ради Юрій Семенюк пов'язує підпал авто доньки зі своєї політичною діяльністю. Однак, не зважаючи на тиск, посадовець заявив, що не покине посади. 

Про це сільський голова заявив під час пресконференції 30 вересня.

Посадовець повя'зує підпал з попередніми злочинами, які були здійснені по відношенню до нього та його родини. Зокрема, у 2019 році сім'ї Семенюка спалили дві машини. Пізніше його будинок пограбували, винесли гроші та коштовності, а самого сільського голову побили. Відповідальних за скоєні злочини не знайшли й досі. Юрій Семенюк наголошує, що всі проблеми у його родини почалися після виборів 2019 року. Тому чоловік пов'язує це зі своєю політичною діяльністю та вважає, що винних не можуть встановити неспроста. 

«Я не вірю, що виконавців не можуть знайти», – зазначає Юрій Семенюк.

Окрім того, сільський голова вважає, що проти нього можуь здійснити провокативні дії.

«Я хочу вам заявити, що наркотиків я не вживаю і не розповсюджую. Боєприпасів теж не маю, а зброя, яка в мене є –– зареєстрована. Тому якщо у мене знайдуть якусь гранату – щоб ви знали, що вона не моя», – повідомив Юрій Семенюк.

За словами посадовця, на сільську раду тиснуть з усіх сторін. Тому він переконаний, що підпал авто доньки, вартістю в 1 мільйн 200 тисяч гривень, – один зі способів тиску.

До слова, авто було застраховане. Однак, у будь-якому разі страхова компанія не повертає 10% вартості. Тож, наголошує сільський голова, його родина вратила чималу суму коштів. 

Юрій Семенюк розповів, що камера, під якою стояла машина, не працювала. Тому зловмисників не вдалося зафіксувати. Натомість на місці злочину знайшли недопалки сигарет, тому є можливість зняти зразки ДНК злочинців.

Не дивлячись на тиск, Юрій Семенюк заявив, що не піде з посади, оскільки на нього розраховує команда, з якою він йшов на вибори.

Також сільський голова вважає, що саме через журналістів до нього прикута увага злочинців. Нагадаємо, Юрій Семенюк неодноразово ставав фігурантом журналістських розслідувань. За його словами, саме завдяки інформації у ЗМІ злочинці могли звернути увагу на його будинок та організувати пограбування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 квітня 2024
15:25
21 листопада 2023
08 листопада 2023
01 квітня 2023
13:07
17 березня 2023
13 лютого 2023
27 листопада 2022
14:34
21 листопада 2022