Поділитись:

Те саме, що у 2019-у: голова Підгайцівської ТГ про згорілий «крузак» доньки (відео)

Середа, 29 вересня 2021, 18:00
Те саме, що у 2019-у: голова Підгайцівської ТГ про згорілий «крузак» доньки (відео)

Голова Підгайцівської громади Юрій Семенюк переконаний, що підпал новенького позашляховика його доньки комусь вигідний.

Про це він розповів у коментарі журналістам ІА «Конкурент».

Нагадаємо, у ніч на середу, 29 вересня, близько 2:00, на подвір'ї голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка у селі Крупа Луцького району загорівся позашляховик Toyota Land Cruiser. 

Новенький «крузак» 2021 року випуску голова тергромади придбав для своєї доньки, зареєстрована вона відповідно також на Ольгу Семенюк. Жінка була шокована пожежею, а от Юрій Семенюк був не дуже то й здивований. 

«Ну що, згоріла машина. Від сусіда через забор перелізли, досочки поставили та й все. То хіба раз, то вже не перший раз», – сказав він.

Сусід, з території якого перелізли ймовірні підпалювачі, запевнив, що вночі міцно спав. Прокинувся вже від звуку сирен рятувальників. 

Сам Юрій Семенюк вважає, що це комусь вигідно. Ба більше, навіть має власні версії того, хто б міг вчинити підпал. 

«Ну не знаю, хто це, нехай розбираються. У 2019 році спалили машини і екскаватори, а то вже четверта, виходить. І напад був на мене. Ото воно все з 2019 року і почалося, різні такі справи незрозумілі. Всі ті самі, я так думаю. Але все одно, поліція нічого не знайде, ми то вже це знаємо», – переконаний голова тергромади.

Нагадаємо, 30 січня 2019 року невідомі підпалили дві вантажівки і екскаватор, які належали Юрію Семенюку. А 22 листопада того ж року, після 23 години зловмисники в масках проникли в будинок голови Підгайцівської ОТГ у селі Крупа. Зв’язавши клейкою стрічкою господаря помешкання, його дружину та неповнолітню доньку, нападники викрали із сейфа гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів