Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 01 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про смертельну ДТП

Смертельна ДТП сталась у вівторок, 27 липня, близько 9:00 на вулиці Конякіна у Луцьку: вантажний автомобіль DAF здійснив наїзд на 53-річного чоловіка, який перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід загинув на місці інциденту

На місці працювали відповідні служби та слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції у Волинській області. Кримінальне провадження розпочнуть за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). 

Про миттєву карму

У вівторок, 27 липня, вранці під час патрулювання автодороги Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне) патрульні помітили, як Renault Kangoo поза населеним пунктом здійснив обгін службового автомобіля на пішохідному переході, чим порушив ПДР.

Інспектори наздогнали і зупинили «рено». Під час спілкування, 23-річний водій пояснив поліцейським, що закінчував маневр, тому не вбачав в цьому ніякого порушення.

Патрульні роз’яснили чоловікові правила дорожнього руху та склали адміністративний матеріал за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил обгону) КУпАП.

Про площу перед РАЦСом

У Луцьку найближчими днями розпочнеться реконструкція площі перед Палацом урочистих подій на проспекті Соборності. Який вигляд матиме площа, показав Луцький міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці.

Зі слів міського голови, площа буде естетично привабливою, функціональною та стане центром густонаселеного мікрорайону.

«Під час реконструкції площі будуть впорядковані заїзди ліворуч і праворуч приміщення Палацу урочистих подій та територія позаду цього приміщення. Проєктом передбачено висадку понад 100 дерев, заміну твердого покриття (тротуарна плитка та натуральний камінь), облаштування паркомісць, нового освітлення та вуличних меблів», – йдеться у дописі.

Про автомобілі-двійники

У вівторок, 27 липня, до поліцейських, які здійснювали патрулювання на проспекті Президента Грушевського, звернувся водій легковика Audi A4 і повідомив, що помітив у Луцьку тотожний зі своїм транспортний засіб. Автомобіль мав ідентичний колір та державний номерний знак.

За деякий час патрульні розшукали цю автівку та з’ясували, що номери шасі у двох транспортних засобів збігається. Також під час перевірки документів у 31-річного водія виявили ознаки підробки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин події.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів