Поділитись:

Миттєва карма: на Волині водій обігнав авто патрульних на переході (відео)

Вівторок, 27 липня 2021, 14:07
Миттєва карма: на Волині водій обігнав авто патрульних на переході (відео)

На автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне легковик обігнав патрульне авто, порушивши правила дорожнього руху, але водій не схотів визнавати себе винним.

«Про що думає водій, коли здійснює обгін патрульного автомобіля у забороненому для цього місці?», поцікавилися на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

У вівторок, 27 липня, вранці під час патрулювання автодороги Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), патрульні помітили, як Renault Kangoo поза населеним пунктом здійснив обгін службового автомобіля на пішохідному переході, чим порушив ПДР.

Інспектори наздогнали і зупинили «рено». Під час спілкування, 23-річний водій пояснив поліцейським, що закінчував маневр, тому не вбачав в цьому ніякого порушення.

Патрульні роз’яснили чоловікові правила дорожнього руху та склали адміністративний матеріал за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил обгону) КУпАП.

Нагадаємо, на Волині триває місячник безпеки дорожнього руху. Тож патрульна поліція Волині активно і посилено працюватиме для профілактики дорожньо-транспортного травматизму та стабілізації стану аварійності на автошляхах області.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

На вулично-дорожній мережі Волинської області за січень-червень трапилося 1490 дорожньо-транспортних пригод, що на 8 % більше аналогічного періоду минулого року.

У червні 2021 року трапилася найбільша кількість ДТП із травмованими від початку року – 61 автопригода. Також червень став рекордсменом за кількістю осіб, які загинули внаслідок ДТП.

Під час проведення місячника безпеки дорожнього руху волинські патрульні здійснюватимуть профілактичні відпрацювання на території обслуговування, стежитимуть за дотриманням ПДР та правил перевезення пасажирів водіями маршрутних транспортних засобів, посилено патрулюватимуть в місцях концентрації ДТП та на аварійних ділянках, вестимуть інформаційно-роз’яснювальну кампанію для виховання в громадян культури поведінки на дорозі.

Патрульна поліція Волині закликає усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР:

  • не перевищуйте швидкість;
  • не сідайте за кермо у стані сп’яніння;
  • не створюйте аварійні ситуації, не робіть різких маневрів;
  • правильно проїжджайте перехрестя, залізничні переїзди, виконуйте обгін і випередження у дозволених місцях;
  • не користуйтеся телефоном під час руху;
  • пристібайтеся пасками безпеки та користуйтеся мотошоломами;
  • не порушуйте вимоги безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
25 березня 2024
13 березня 2024
04 березня 2024