Поділитись:

Олімпійські ігри у Токіо: повідомили результати лучанки Яни Беломоїної

Вівторок, 27 липня 2021, 15:00
Олімпійські ігри у Токіо: повідомили результати лучанки Яни Беломоїної

На Олімпійських іграх в Токіо був розіграний комплект нагород в маунтинбайку серед жінок. Українська спортсменка Яна Беломоїна не змогла поборотися за медалі. 

Лучанка Яна Беломоіна фінішувала з результатом 1:19:40. У підсумку Яна посіла восьме місце, пише Sport.ua. Велосипедистка на старті 20-кілометрового заїзду не змогла зачепитися за лідируючу групу, опинившись на 18-му місці. Українка поступово проривалася вгору, проте вище восьмої позиції піднятися їй не вдалося.

Відзначимо, що весь п'єдестал заполонили гонщиці зі Швейцарії. Олімпійською чемпіонкою стала Йоланда Нефф, друге місце у Сини Фрей, третє у Лінди Індерганд. Золото, срібло і бронза в окремому виді спорту є рекордом для збірної Швейцарії з 1936 року.

Для Яни Беломоїної це найкращий результат в кар'єрі. На Олімпіаді в Лондоні вона була 13-ю, в Ріо показала 9-й результат.

Результати змагання виглядають таким чином:

Олімпійські ігри у Токіо: повідомили результати лучанки Яни Беломоїної

До слова, два роки тому лучанка виборола "срібло" на чемпіонаті Європи із велоспорту (маунтинбайк), який відбувся у чеському місті Брно. Волинянка Яна Беломоїна показала другий результат серед учасників крос-кантрі, пройшовши дистанцію за 1:33:00 год.

Дворазова чемпіонка Європи з маунтинбайку, призерка чемпіонатів світу та учасниця вже трьох Олімпійських ігор тренується у Словенії. Саме в цій гірській країні спортсменка вирішила провести карантин минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів