Поділитись:

У Луцьку BMW «дрифтанув» перед носом патрульних (відео)

Середа, 28 липня 2021, 17:36

У Луцьку 22-річний водій легковика BMW 5 зухвало порушив правила дорожнього руху на очах патрульних, за що і був негайно покараний.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

У середу,28 липня, патрульні помітили, як на вулиці Карпенка-Карого Луцьку, водій автомобіля BMW 5 серед білого дня не виконав вимогу дорожнього знаку та здійснив розворот в забороненому місці, чим порушив п. 8. 4. (г) ПДР України.Під час маневру водій здійснив дрифт. На щастя, під час екстремального розвороту керманич не створив аварійної ситуації іншим учасникам дорожнього руху. 

Патрульні склали на 22-річного чоловіка адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки) КУпАП.

«Шановні водії, пам’ятайте, що безпека на дорозі починається з кожного з вас. Не виконуйте небезпечних маневрів, адже це може мати непоправні наслідки як для вас, так і для інших учасників дорожнього руху», – закликали у патрульній поліції.

Нагадаємо, 26 липня, патрульні затримали водія BMW, що вирішив подрифтувати в годину пік на завантаженій автівками вулиці.

Інцидент трапився близько 19:00 на кільці біля історичного факультету ВНУ ім. Лесі Українки. Водій BMW здійснив кілька екстримальних маневрів, і це якраз в годину пік, коли рух завантажений.

Нагадаємо, що найчастіше дрифтерів фіксують у центрі міста – на перехресті біля ЦУМу, Київському майдані та на площі Возз'єднання. Серед молоді це вже стало мейнстримом – подрифтувати кілька кіл перед камерами і втекти з місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
14 квітня 2024
20:30
13 квітня 2024
11 квітня 2024