Поділитись:

У Луцьку на Грушевського  – нові знаки (відео)

Понеділок, 26 липня 2021, 19:30
У Луцьку на Грушевського  – нові знаки (відео)

У Луцьку встановили нові дорожні знаки, але деякі водії продовжують їздити так, як звикли.

Нові дорожні знаки з'явилися на вулиці Шухевича, перед перехрестям з проспектом Президента Грушевського: тепер тут дозволений лише поворот направо.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради прокоментував журналістам ІА «Конкурент» зміни:

«Це погоджено на Схемі організації дорожнього руху. Це було прийнято на комісії і узгоджено нею, погоджено поліцією міста Луцька. І цей знак є логічним», – пояснив посадовець.

Крім того, на проспекті Грушевського з’явилися знаки, які забороняють паркувати автотранспорт на узбіччі проїжджої частини з 22:00 до 6:00. За словами Микол Осіюка, припарковані у цей час автівки заважають здійснювати прибирання техніці комунальників.

«Щоб вони не заважали нам прибирати територію цієї вулиці і чистити від снігу. Будь-якій прибиральній техніці транспортні засоби, які паркуються, заважають», – запевнив чиновник.

Дорожні знаки встановили вже близько двох тижнів тому. Однак це не заважає деяким водіям порушувати правила, рухаючись за звичкою.

Нагадаємо, на виїзді з вулиці Франка на вулицю Шевченка встановили новий знак. Тепер повертати там можна лише праворуч

Водії, які рухаються вулицею Франка і хочуть потрапити у центр міста чи на вулицю Заповітну, мусять повернути праворуч, проїхати коло на перехресті вулиць Шевченка і Набережної, а тоді вже рухатися на Заповітну чи в центр.

Також з 17 червня поворот з проспекту Перемоги на вулицю 8 Березня – заборонений, а на місці розриву нанесена подвійна суцільна лінія. Це має зменшити аварійність на перехресті вулиці Шухевича, проспекту Перемоги та вулиці 8 Березня та дозволить зменшити затори та час проїзду проспектом Перемоги з боку проспекту Соборності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 липня 2023
07 липня 2023
30 січня 2023
14:57
18 листопада 2022
17 червня 2022
10 червня 2022
06 травня 2022
29 січня 2022
20 січня 2022