Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 23 липня

П'ятниця, 23 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 23 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 23 липня, найбільше читав про:

Про хід робіт у центрі Луцька

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна та оновлення комунікацій, які пролягають під ним. Журналісти ІА «Конкурент» поїхали подивитися, що змінилося на перекритій з 17 червня частині проспекту Волі за тиждень.  

Вчора ремонтники розрили велику частину правої смуги для руху, якою досі сяк-так могли користуватися водії, пішоходи та велосипедисти. Розрили частину від повороту на Шопена до Волинської обласної друкарні – тут працюватимуть над заміною всіх комунікацій, які пролягають під проспектом, як це перед тим робили на лівій частині. 

Тим часом на лівій смузі проспекту вже виклали перший шар асфальту. Це основа, на яку після повного завершення базових робіт нанесуть наступний шар. З лівого боку проспекту почали встановлювати бордюри, і наразі вже проглядається майбутній поділ дороги на проїжджу і пішохідну частини. 

Цікаво, що на праву смугу, яка ще не повністю розрита, продовжують заїжджати водії автомобілів та велосипедисти. Це нерідко створює дискомфорт для робітників, що використовують цю смугу для довезення будівельних матеріалів та руху спеціальної техніки. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 23 липня

Про джип «широкий»

Сьогодні вночі, близько 2:00, на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку помітили позашляховик Jeep Grand Cherokee, водій якого, коли здійснював маневрування, порушував правила дорожнього руху.

Поліцейські зупинили автомобіль. Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, проте чоловік відмовився.

Тож на 44-річного водія патрульні склали два адмінматеріали та вилучили посвідчення водія

Про висохлу зелень біля фонтану

У Луцьку в клумбах навколо фонтану на Театральному майдані повисихала новопосаджена зелень.

З 12 липня у Луцьку трималася висока температура повітря, яка була спричинена антициклоном, який не давав рухатися фронтам, які йдуть із Західної Європи. 15 липня синоптики у Луцьку зафіксували абсолютний рекорд теплової температури –  + 34,1°C. Востаннє так спекотно було 10 років тому.

Очевидно, саме спека вплинула на те, що зелень у клумбах та кущі навколо фонтану, де немає затінку, зів'яли.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 23 липня

Інші цікаві та корисні новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів