Поділитись:

У Ковелі та Луцьку ловили наркоманів (фото)

П'ятниця, 23 липня 2021, 14:45

За три дні патрульні зловили на вулицях Ковелі і Луцька трьох чоловіків з наркотиками.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У середу, 21 липня, близько 10-ї години ранку, патрульні роти тактико-оперативного реагування на вулиці Фабричній у Ковелі, помітили чоловіка, який, коли побачив поліцейських, спробував втекти. Чоловіка наздогнали і влаштували поверхневу перевірку, в результаті якої в чоловіка виявили скляну баночку з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Друга подія трапилася теж у Ковелі наступного дня. У четвер, 22 липня, близько 19-ї години, бійці роти тактико-оперативного реагування (ТОР) на вулиці Варшавській помітили велосипедиста, який, коли побачив поліцейських, почав оглядатися та поїхав у напрямку лісу. Інспектори зупинили чоловіка та здійснили поверхневу перевірку. У велосипедиста знайшли поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

А у ніч на п'ятницю, 23 липня, екіпаж патрульних спільно з працівниками кримінальної поліції Луцького районного управління поліції на вулиці Ківерцівській під час поверхневої перевірки виявили у 20-річного чоловіка декілька поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну речовину, а також прилад для вживання наркотичних речовин та ваги.

У всіх випадках патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила, ймовірні наркотики для проведення експертних досліджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів