Поділитись:

Лучанин на 6 років сяде за ґрати за продаж канабісу

П'ятниця, 23 липня 2021, 13:40
Лучанин на 6 років сяде за ґрати за продаж канабісу

фото ілюстративне

За вчинення наркозлочинів волинянин на шість років втрапив за ґрати.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Луцький міськрайонний суд призначив 41-річному жителю обласного центру Волині, визнаному винним у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту і збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України), покарання у виді шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Чоловік уже був судимий за вчинення наркозлочинів.

Упродовж березня 2021 року правоохоронці задокументували два епізоди збуту ним громадянам канабісу, відтак наступні шість років волинянин проведе за ґратами.

До слова, сьогодні, 23 липня, до Луцька завітав великий християнський автомотопробіг "Шлях незалежних". Це всеукраїнська акція з популяризації боротьби з наркозалежністю, в якій взяли участь кілька десятків людей. Організатор акції – відомий український пастор протестантської християнської "Церкви Добрих Змін" із Маріуполя Геннадій Мохненко

Учасники пробігу приїхали у брендованих футболках та з прапорами. Серед них було багато колишніх наркозалежних, які завдяки вірі змогли подолати залежність. Ці люди тримали в руках своєрідний "лічильник", де червоним було написано кількість часу, протягом якого вони вживали наркотики, і зеленим – час, відколи вони "чисті". 

Нагадаємо: вчора, 22 липня, поліцейські затримали двадцятирічного жителя Кіровоградської області, який мав при собі наркотичні речовини.  Під час цільових відпрацювань працівники карного розшуку Луцького районного управління поліції у селі Прилуцьке, що на території Ківерцівської громади, побачили хлопця, який підозріло себе поводив та при появі правоохоронців почав нервувати. Поліцейські негайно відреагували на ситуацію і влаштували поверхневу перевірку. У 20-річного жителя Кіровоградщини виявили декілька пакетиків із психотропною речовиною PVP-Альфа, 45 зіп-пакетів, саморобні пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги. Вартість вилученої речовини за цінами «чорного ринку» становить близько 5 000 грн. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів