Поділитись:

На Волині затримали немісцевого молодика з наркотиками (фото)

П'ятниця, 23 липня 2021, 11:40
На Волині затримали немісцевого молодика з наркотиками (фото)

У Луцьку поліцейські  затримали двадцятирічного жителя Кіровоградської області, який мав при собі наркотичні речовини.

Про це повідомили на сторінці Луцького районного управління поліції у фейсбуці.

У четвер, 22 липня, під час цільових відпрацювань працівники карного розшуку Луцького районного управління поліції, у селі Прилуцьке, що на території Ківерцівської громади, побачили хлопця, який підозріло себе поводив та при появі правоохоронців почав нервувати. 

Поліцейські негайно відреагували на ситуацію і влаштували поверхневу перевірку. У 20-річного жителя Кіровоградщини виявили декілька пакетиків із психотропною речовиною PVP-Альфа, 45 зіп-пакетів, саморобні пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги. 

Слідчі Луцького районного управління поліції все це вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Вартість вилученої речовини за цінами «чорного ринку» становить близько 5 000 грн. 

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Також перевіряється інформація щодо причетності правопорушника до збуту наркотиків та психотропів. Слідчі дії тривають, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

На Волині затримали немісцевого молодика з наркотиками (фото)На Волині затримали немісцевого молодика з наркотиками (фото)

Нагадаємо, у вівторок, 20 липня, близько першої ночі патрульні з роти тактико-оперативного реагування на вулиці Глушець у Луцьку виявили підозрілих двох осіб. Під час спілкування з ними один із чоловіків почав лаятися та знімав штани разом зі спідньою білизною.

Патрульні здійснили поверхневу перевірку, оскільки раніше чоловік притягувався за зберігання наркотичних речовин. Під час цього в останнього виявили згорток з невідомою речовиною.

Чоловік продовжував хуліганити, тож ТОРівці затримали та доставили його до Луцького районного управління поліції та викликали слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів