Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 липня

Четвер, 22 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 22 липня, найбільше читав про:

Про дитину, яка постраждала в ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася у середу, 21 липня, у селищі міського типу Іваничі на вулиці 8 Березня: під колеса автомобіля потрапила трирічна дівчинка

Як розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, водій автомобіля Peugeot не помітив дитину на дорозі – вона раптово вибігла на проїжджу частину.

На місці інциденту медики «швидкої», які приїхали на виклик, діагностували у дівчинки забійні садна гомілок та можливий перелом стегна, розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік. Постраждалу спершу госпіталізували до місцевої лікарні, а потім перевезли до Луцька, в обласну дитячу лікарню.

Медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних повідомив, що лікарі медзакладу підтвердили перелом стегна в дитини. Нині дівчинка перебуває в травматологічному відділенні, її готують до операції.

Про дослідження повітря

У зв'язку з викидом небезпечних речовин на заводі «РівнеАзот» на трьох маршрутних постах Луцька вчора, 21 липня, провели дослідження проб атмосферного повітря на визначення  вмісту фенолу, формальдегіду, азоту діоксиду, сірчистого ангідриду, вуглецю оксиду та пилу.

За результатами проведених досліджень, встановлені наступні концентрації:

  • фенолу – 0,005 мг/м3; 
  • формальдегіду – 0,012 мг/м3; 
  • азоту діоксиду – 0,19 мг/м3; 
  • сірчистого ангідриду – менш як 0,04 мг/м3; 
  • вуглецю оксиду – 3,9 мг/м3;
  • пилу – 0,32 мг/м3.

Фахівці зазначають, що встановлені концентрації досліджених забруднюючих речовин не перевищують гранично допустимі.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 липня

Про гігантський прапор

У Луцьку до 30-ї річниці Незалежності України встановлять величезний прапор.

Державний символ розмістять неподалік будівлі Волинської ОДА на Київському майдані. Зранку у середу, 21 липня, на території біля будівлі вже завершилися підготовчі роботи – розрівняли землю та зацементували місце, де встановлять флагшток для найбільшого прапора. 

Прапор у Луцьку буде висотою 50 метрів. Саме полотно матиме площу 10х12 метрів. Прапор підсвічуватиметься знизу. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 липня

Інші важливі та цікаві новини:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів