Поділитись:

Будуть оперувати у Луцьку: повідомили про стан дитини, яку збило авто в Іваничах

Четвер, 22 липня 2021, 14:27
Будуть оперувати у Луцьку: повідомили про стан дитини, яку збило авто в Іваничах

В трирічної дитини, яку в Іваничах збив автомобіль, діагностували перелом стегна і забійні садна гомілок, її будуть оперувати.

Про це повідомило «Суспільне».

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася у середу, 21 липня, близько 13:00, у селищі міського типу Іваничі на вулиці 8 Березня: під колеса автомобіля потрапила трирічна дитина

На місці інциденту медики «швидкої», які приїхали на виклик, діагностували у дівчинки забійні садна гомілок та можливий перелом стегна, розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік. Постраждалу спершу госпіталізували до місцевої лікарні, а потім перевезли до Луцька, в обласну дитячу лікарню.

Медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних повідомив, що лікарі медзакладу підтвердили перелом стегна в дитини. Нині дівчинка перебуває в травматологічному відділенні, її готують до операції.

Як розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, водій автомобіля Peugeot не помітив дитину на дорозі – вона раптово вибігла на проїжджу частину.

Нині за фактом ДТП правоохоронці внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 статті 286 ККУ, йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Де у момент аварії перебували батьки дівчинки, зі слів Марини Балдич, наразі не відомо.

Нагадаємо, у середу, 21 липня, близько 17:30 на автошляху біля села Брідки, що на території Старовижівської громади зіткнулися  автомобіль і скутер. Внаслідок удару постраждав 13-річний підліток, який перебував за кермом скутера. На місці пригоди працювали медики невідкладної допомоги.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, інформація про автопригоду надійшла о 17:30. Внаслідок аварії постраждав 13-річний підліток – з множинними забоями та саднами його госпіталізували у старовижівську лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів