Поділитись:

В Іваничах авто збило 3-річну дитину (відео)

Четвер, 22 липня 2021, 10:45
В Іваничах авто збило 3-річну дитину (відео)

У Володимир-Волинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала трирічна дитина.

Про це повідомило видання «Буг».

ДТП сталася у середу, 21 липня, у селищі міського типу Іваничі на вулиці 8 Березня: під колеса автомобіля потрапила маленька дитина. 

За словами свідків інциденту, дитина вискочила на проїжджу частину з-за припаркованої вантажівки, тож водій не встиг зреагувати і загальмувати авто.

Внаслідок зіткнення дитина отримала числені переломи. Її спершу госпіталізували до місцевої лікарні, а потім перевезли до Луцька, в обласну дитячу лікарню.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди з потерпілим з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, вчора у Луцьку, на вулиці Конякіна, близько 10 години водій автомобіля Volvo, здійснив наїзд на жінку, котра переходила дорогу на пішохідному переході. Внаслідок удару жінка отримала тілесні ушкодження.

Очевидці події викликали на місце ДТП швидку, яка надала їй першу медичну допомогу.

В оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» розповіли, що виклик надійшов близько 10 години. У постраждалої 66-річної жінки медики попередньо діагностували забої різного ступеня. Її доставили у міську клінічну лікарню.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що до правоохоронних органів надходило повідомлення про те, що на вулиці Конякіна водій, керуючи автомобілем Volvo, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Нагадаємо, 18 липня, у селі Печихвости Луцького району сталась аварія, в якій загинуло двоє дорослих і маленька дівчинка.: 30-річний водій автомобіля Ford Focus не врахував дорожню обстановку, з’їхав на узбіччя, внаслідок чого допустив зіткнення із деревом. Водій,  пасажирка, яка сиділа на передньому сидінні, і маленька дитина загинули на місці.

Всього у легковику перебувало 12 осіб, з них семеро дітей.Усіх постраждалих доставили в медичні заклади Горохова та Луцька з різними травмами та забоями, їм надається необхідна допомога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів