Поділитись:

У Ковелі затримали молодика, який силою чіплявся до жінок (фото, відео)

Четвер, 22 липня 2021, 11:17
У Ковелі затримали молодика, який силою чіплявся до жінок (фото, відео)

У Ковелі за спроби сексуального насильства затримали 22-річного молодика, який чіплявся до жінок.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У середу, 21 липня, до правоохоронців звернулася 20-річна мешканка Ковеля. Молода жінка повідомила, що до неї у під’їзді почав чіплятися невідомий: він притиснув її до стіни та спробував роздягнути. На щастя, ковельчанка змогла вирватись з рук зловмисника й негайно повідомила про подію в поліцію. 

Завдяки оперативному зверненню на 102 та детальному опису розпусника, поліцейські за лічені години встановили особу зловмисника та автомобіль, на якому він пересувався. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець. 

Під час слідчих дій правоохоронці також з’ясували, що чоловік причетний до вчинення ще як мінімум трьох аналогічних вчинків, у тому числі й на вулицях міста. З відповідними заявами до поліції звернулися потерпілі – мешканки Ковеля. Уже відомо про чотири факти чіпляння до жінок посеред білого дня. 

Нині тривають слідчі дії, зловмисника допитують. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України, вирішується питання про оголошення підозри.

У Ковелі затримали молодика, який силою чіплявся до жінок (фото, відео)У Ковелі затримали молодика, який силою чіплявся до жінок (фото, відео)

Нагадаємо, у наприкінці червня працівники поліції Хмельницької області затримали 45-річного уродженця Волинської області, який, застосувавши фізичне насильство, зґвалтував 12-річну дівчинку.

23 червня Хмельницький міськрайонний суд взяв підозрюваного під варту без можливості внесення застави. 

Про подію до поліції повідомила матір дівчинки. Як з’ясували правоохоронці, зловмисник підстеріг дитину посеред дня неподалік її будинку та, застосувавши фізичну силу і погрози, зґвалтував.

Поліцейські розшукали і затримали чоловіка того ж дня. Слідчі ГУНП в Хмельницькій області вже оголосили йому про підозру за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

На період досудового розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв чоловіка під варту без можливості внесення застави.

У Ковелі затримали молодика, який силою чіплявся до жінок (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів