Поділитись:

Як виглядатиме оновлений фасад луцької гімназії №4 (фото)

Четвер, 22 липня 2021, 17:15
Як виглядатиме оновлений фасад луцької гімназії №4 (фото)

У Луцьку архітектори візуалізували, як виглядатиме оновлений фасад гімназії № 4 імені Модеста Левицького.

Фотографіями поділився на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Ігор Поліщук.

Мер повідомив, що незабаром почнуться ремонтні роботи фасаду гімназії № 4 імені Модеста Левицького, яка розташована на центральному проспекті міста. Він зауважив, що візуалізацію оновленого фасаду навчального закладу розробили архітектори, які беруть участь у реконструкції проспекту Волі.

«В коментарях діліться своїми враженнями від зовнішнього вигляду», – закликав Ігор Поліщук.

Загалом відгуки під постом схвальні, але значна кількість лучан зауважила, що напис School на фасаді українського навчального закладу є недоречним. Мовляв, тільки-но позбулися написів російською, як усюди почали «тулити» написи англійською. Коментатори зійшлися на думці, що написи на державних і комунальних установах мають бути виключно державною мовою.

Як виглядатиме оновлений фасад луцької гімназії №4 (фото)Як виглядатиме оновлений фасад луцької гімназії №4 (фото)

Нагадаємо, минулого року у Луцьку відремонтували фасаду школи №26. Тепер школярі мають змогу навчатися у будівлі з новим утепленим і стильним фасадом. Світлинами вже зробленої роботи поділився у фейсбуці тоді ще радник луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Ось таким утепленим, яскравим і сучасним стає фасад нашої 26 школи», – написав Поліщук.

Радник потішився, що виконати задумане вдалося завдяки крутим дизайнерам-архітекторам.

Як виглядатиме оновлений фасад луцької гімназії №4 (фото)

Тим часом голова фракції Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькраді Тарас Шкітер звернувся до керівництва міської ради з пропозицією відремонтувати фасад однієї з найстаріших шкіл міста.

Зі слів Тараса Шкітера, він зустрівся із директором Луцького НВК № 7 із природничим спрямуванням Нілою Карюк, яка розповіла, що ліцей давно потребує ремонту, особливо його фасад. 

Це одна із найстаріших загальноосвітніх шкіл міста, яка заснована ще у 1946 році. І виглядає вона, на жаль, на свій вік", – зауважив депутат.

Фасад навчального закладу викладений ще радянською плиткою, яка у багатьох місцях відвалюється, що потенційно небезпечно для учнів, вчителів, батьків та персоналу школи.

Як виглядатиме оновлений фасад луцької гімназії №4 (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів