Поділитись:

У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)

Четвер, 17 червня 2021, 11:43

У Луцьку після ремонту перевірили колесо огляду: замість пасажирів кабіни завантажили мішками з будівельною сумішшю і «катали» їх протягом декількох годин.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав директор з розвитку Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки Павло Цапюк.

У середу, 16 червня, у центральному парку Луцька декілька годин тривала перевірка працездатності атракціону «Колесо огляду». Для цього у пасажирські кабіни завантажили понад п'ять тонн мішків з будівельним клеєм, а це – вантаж втричі більший за вагу відвідувачів, яких катають на «колесі» зазвичай.

«То ж перевірку пройдено, що далі? Вчора багато хто з гуляючих в парку бачив ці екзекуції на атракціоні і запитував, чи буде працювати і коли?», – написав Павло Цапюк.

Він запевнив, що атракціон запрацює після закінчення«косметичних процедур», а  саме:

  • зачистки старої фарби; 
  • заміни сидінь;
  • фарбування. 

«Паралельно працюємо над об’єднанням волі інвесторів та адекватних виробників атракціонної техніки, щоб знайти для Луцька можливість встановити нове Колесо, а також створити з нуля класичні "Човники" з рядом сучасних апгрейдів», – додав директор з розвитку Центрального парку.

Нагадаємо, 23 травня «чортове колесо» раптово зупинилося, а лучан, які застрягли нагорі, діставали рятувальники. Як стало відомо згодом, колесо зупинилося через вихід з ладу деталі двигуна, так званої муфти між двигуном і редуктором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів