Поділитись:

Назвали причину зупинки "чортового" колеса у центральному парку Луцька

Неділя, 23 травня 2021, 22:36
Назвали причину зупинки «чортового» колеса у центральному парку Луцька

У Луцьку сьогодні, 23 травня, в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки зупинилося колесо огляду через вихід з ладу деталі двигуна, так званої муфти між двигуном і редуктором.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Павло Цапюк, директор з розвитку Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

«Іноді, коли аварія на лінії електропередач і вимикається подача електроенергії, колесо теж зупиняється і тут головне, як спокійно і відповідально ведуть себе наявні в цей час відвідувачі.Тим, хто сьогодні «застряг» велика подяка за моральну стійкість і терпіння, бо паніка - це завжди головний ворог в подібних ситуаціях. Ви молодці! Обов’язково віддячимо», - написав Павло Цапюк.

Також він розповів, що зазвичай роблять  у подібних ситуаціях.

«Якщо зупинка спричинена «вимкненням світла», зв’язуємось з постачальниками і якщо електроенергію не планують відновити більше години, тоді використовується спецтехніка, от як сьогодні. Якщо ж відвідувачі опинились не на самому верху - на цей випадок є «ручний» привід, при якому важелем працівник дуууже повільно і важко, але може за пів годинки-голинеу прокрутити колесо десь на четверть оберта. Сьогодні було вирішено відразу викликати МНС, так як «ручний режим» був заблокований через специфіку поломки», - пояснив Цапюк.

Надалі планують замінити муфту і відразу запустити колесо в роботу. У правила користування мають намір додати більше роз’яснень про поведінку відвідувачів під час технічної зупинки колеса огляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів