Поділитись:

У Луцьку люди застрягли на «чортовому» колесі (фото, відео, оновлено)

Неділя, 23 травня 2021, 17:23
У Луцьку люди застрягли на «чортовому» колесі (фото, відео, оновлено)

У Луцьку, в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, раптово зупинилося колесо огляду. Людям, які застрягли на висоті, прийшли на допомогу рятувальники.

Про це повідомили на телеграм-каналі «Лучани».

У неділю, 23 травня, у центральному парку Луцька раптово зупинився атракціон «Колесо огляду» – люди опинилися у пастках на висоті декількох метрів.

На місце інциденту з'їхалися правоохоронці і рятувальники. Останні за допомогою драбин допомогли спуститися на землю з кабін, яки зависли на висоті декількох поверхів.

Відвідувачі парку оплесками висловили вдячність надзвичайникам.

Начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що з колеса огляду у Луцьку врятували 6 дітей і 6 дорослих. Працювали 3 одиниці техніки служби 101: автодрабина, 2 аварійно-рятувальних автомобілі, особовий склад підрозділів Головне управління ДСНС України у Волинській області в кількості близько 14 осіб, в тому числі співробітники оперативно координаційного центру. 

Рятувальну операцію завершили о 17:11.

У Луцьку люди застрягли на «чортовому» колесі (фото, відео, оновлено)У Луцьку люди застрягли на «чортовому» колесі (фото, відео, оновлено)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів