Поділитись:

“Піддубний та Бугайчук сказали без голу не повертатися”, –  Влад Сизик про виступи за збірну

Неділя, 13 червня 2021, 20:00

Один із лідерів футзального клубу “Любарт” Владислав Сизик в Ужгороді готується до виступу за збірну України на міжнародному турнірі «Futsal Week», який з 15 по 20 червня пройде у хорватському Поречі. 

До столиці Закарпаття Влад прибув у середу та одразу ж занурився у стандартний для навчально-тренувального збору режим:

“Ми прокидаємося, проходимо медогляд, снідаємо та йдемо на ранішнє тренування. Після нього у нас обід і відпочинок до 18-ї. Інколи є теорія на 17:00, яку ми потім одразу відпрацьовуємо практично на вечірньому занятті”.

На своїй позиції Сизик конкурує з Максимом Малиновським із Рівного та Андрієм Ткачуком із “Урагану-2”. Збірна має дві основні четвірки та третю ротаційну. Незважаючи на конкуренцію, атмосфера в команді хороша. 

“Я не хвилююся, а викладаюся і граю як вмію. Рішення буде ухвалювати тренер, а мені потрібно виконувати свою роботу, що я й роблю, – зазначає Влад. – Разом із цим Сергій Піддубний та Назар Бугайчук сказали не повертатися без голу, тому потрібно реалізувати моменти, які в мене будуть”. 

Зі слів Владислава, Віталій Одегов ставить перед ними завдання діяти гостро проти суперників, не боятися обігрувати один в один та один в два. 

“Для нас цей турнір не є дуже важливим з огляду на результати. Ми хочемо награти свої комбінації, розіграші, побачити, хто та як готовий до виступів на такому рівні”, – резюмував Сизик.

Міжнародний турнір «Futsal Week» пройде з 15 по 20 червня. Українці зіграють у групі з Хорватією, Польщею та Чорногорією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів