Поділитись:

Син Піддубного дебютував за "Любарт" та зіграв разом із батьком (фото)

Середа, 19 травня 2021, 11:00
Син Піддубного дебютував за

Один із найкращих баскетболістів в історії Леброн Джеймс у свої 36 років продовжує грати на найвищому рівні в НБА, наводячи жах на більшість суперників. Його головна мотивація – через декілька років вийти на паркет ліги разом із сином. 

Вчора схожу історію вдалося реалізувати легендарному волинському футзалісту Сергію Піддубному. Його син Роман успішно дебютував за "Любарт" у Першій лізі. Та ще й проти кого! "Енергія-2" – друга команда львівського футзального гегемона, у складі якого й провів свої найкращі ігрові роки Піддубний. 

"Якщо чесно, у великій мірі свої футзальні роки продовжую за рахунок того, що дуже чекав цього моменту, – каже Сергій після матчу. – Можливо, не дуже правильно, що син вийшов одразу, бо він не тренувався з нами достатньо часу. Проте я боявся пошкодитися і ми пішли на цей крок". 

"Син мене дуже порадувавВін вийшов дуже впевнено, а коли почав демонструвати фінти, то я зрозумів, що заміна росте. Я дуже задоволений, – зазначає Піддубний. – Далі ми його зняли, бо стало помітно, що заграли нерви. Станом на зараз, його фізична готовність ще підліткова, тому потрібно було поберегти".

Син Піддубного дебютував за

Син Піддубного дебютував за

"Аби він ще забив гол, то взагалі не було б слів, – додає Сергій. –  Але те, що син продемонстрував на полі… Повторюся, я дуже задоволений його грою і нашим результатом". 

До слова, у стартовому матчі в Першій лізі "Любарт" переміг "Енергію-2" з рахунком 2:1. Окрім 15-річного Романа Піддубного, свій ігровий час отримав і його ровесник Назар Павловій

"Ситуація зі складом у нас доволі непроста, багато травмованих. Тому в останній момент визвали Сергія Степанюка, щоб він підставив своє досвідчене плече і як бачимо – недаремно,– коментує гру спортивний директор. – Сьогодні також трішки ігрового часу отримав Назар Павловій, «понюхав», що це. Ми продовжимо поступово підпускати їх, надавати шанси, щоб росла заміна".

Син Піддубного дебютував за

Похвалив Сергій Піддубний і команду суперника:

"Вони грають футзал, мають свій малюнок. Хоча це й 18-річні хлопці, видно, що вони можуть зіграти по-чоловічому. В якийсь момент ми хотіли їх «перекусити» і нам це не дуже вдалося. Вони готові до боротьби. Було важко. В окремих моментах нас виручив голкіпер".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів