Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 24 травня

Понеділок, 24 травня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 24 травня, найбільше читав про:

Про поїзд до Франківська, який зупинятиметься у Ківерцях і Луцьку

Цей поїзд з’єднає одразу три туристичні регіони на Заході України, надаючи можливість громадянам та гостям країни відвідати, зокрема, Моршин, який був майже позбавлений зручного залізничного сполучення. 

Поїзд № 807/808 сполученням Івано-Франківськ – Ківерці курсуватиме з 29 травня щоденно, крім середи. У зворотному напрямку «Прикарпатський експрес» вирушатиме з 31 травня щоденно, крім середи та четверга.

Про те, як працівники «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» провели «Велодень

У неділю, 23 травня, у Луцьку від розважального центру «ПортCity» стартували велоперегони «Велоден»ь 2021». На подію з'їхалися понад тисячу учасників: лише офіційно зареєстрованих –  більш ніж 850

Працівники "Кромберг енд Шуберт Україна Лу" не залишилися осторонь заходу. Чоловіки та жінки, самі та разом із сім'ями приїхали на свято, яке вже стало доброю корпоративною традицією. Приїхали із прапором підприємства та у футболках із символікою.

Про шалений ВАЗ, який на швидкості перелетів траву і скоїв ДТП

У Луцьку «ВАЗ», рухаючись вул. В’ячеслава Чорновола, на шаленій швидкості перетнув роздільну смугу, що на вул. Карпенка-Карого, та врізався у Nissan. ДТП сталася через те, що водію стало погано за кермом. Чоловіка з місця ДТП забрала швидка.

Ще одна ДТП сталася на вулиці Федорова. П’яний водій буса протаранив три припарковані автівки: Volkswagen Passat, ВАЗ 21011 та Daewoo Lanos.

Про те, як живуть лучани без гарячої води

У Луцьку вже кілька днів немає гарячої води. Як живеться мешканцям районів, які залишилися без гарячої води, чи будуть купувати вони бойлери, чи й надалі грітимуть воду в тазиках, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».

До переліку позбавлених гарячого водопостачання додався ще й район ЛПЗ. Хоч причина й інша. Відповідно до графіка припинення подачі гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів ДКП «Луцьктепло», з вівторка, 25 травня, надання послуги з постачання гарячої води припиняється від котельні на вул. Боженка, 32.

Про колесо огляду та стан інших атракціонів у луцькому парку 

Вчора у Луцьку, в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки раптово зупинилося колесо огляду. Люди опинилися у пастках на висоті декількох метрів. Зі слів представника парку Павла Цапюка, на нове колесо потрібно близько 13 мільйонів гривень. А оскільки минулого року пік сезону пропустили через карантин, а цей сезон теж стартує дуже в’яло і з величезними мінусами, назбирати власних грошей на нові атракціони цього сезону не вдасться. Старому ж атракціону залишилося працювати три-чотири роки.

 

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів